Produkt
klasifikimi
Biznesi kryesor
rreth nesh
Profili i kompanisë

Liling Xing Tai Long Special Ceramic Co., Ltd. është themeluar në 1997, i specializuar në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimit të provës së zjarrit dhe kupës.

Produktet përdoren për analiza të metaleve të çmuara,testimi laboratorik i minierave,analiza e mineraleve dhe analiza e arit. Materiali i provës së zjarrit është balta e zjarrit e përzier me materiale të tjera zjarrduruese,ato mund të përballojnë temperaturën deri në 1300℃. Ata kanë rezistencë të shkëlqyeshme kundër sulmit të fluksit, erozioni, çarje dhe goditje termike.

Produkti ynë
Crucible për vlerësimin e zjarrit

jetëgjatë, mund të përdoret shumë herë.

Fortësi e lartë mekanike e krijuar për t'i bërë ballë goditjeve të rënda termike.

Formulë e veçantë, procesi i tharjes dhe presimit.

Mund t'i rezistojë mjediseve të analizës së zjarrit jashtëzakonisht gërryes.

Mund të përballojë goditjet termike të përsëritura nga 1300 gradë Celsius në temperaturën e dhomës.

Ne mund të furnizojmë produktet sipas vizatimeve të klientit, mostrat dhe kërkesat e performancës.

Kupel qeramike

E bërë nga magneziti.

Përdoret për shkrirje dhe analizë.

Rezistencë e lartë ndaj goditjeve termike Magnezi: ≥95%.

Silicë, Dioksidi i silikonit: 0-5%.

Pronës: rezistencë e lartë(1100 gradë celsius),përthithje të shpejtë(70%),dhe shkalla e rikuperimit prej 97%-98,5%, e lehtë për t'u përdorur, pa bluarje.

Produkt
Aplikacion
Aplikacion
Metal i çmuar
Analiza
Minierat
Laboratori
Ari
Vlerësimi
Minerale
Vlerësimi
zjarr
Vlerësimi
Laboratori
Duke testuar
Shërbimi ynë
Cilësi superiore çmim preferencial

“Cilësi superiore, çmimi preferencial” është parimi ynë i menaxhimit. ne presim sinqerisht të bashkëpunojmë me masat e klientëve vendas dhe të huaj, zhvillimi i përbashkët! Mirë se vini të vizitoni dhe hetoni kompaninë tonë.

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI